West Ham on liittynyt siirtokilpaan Norwichin avainpuolustaja Max Aaronsista, joka on tiettävästi saanut luvan lähteä seurasta tänä kesänä.

West Hamin manageri David Moyes on halukas sijoittamaan tulevaisuuteen ja 21-vuotias englantilaispuolustaja vaikuttaa varsin lupaavalta vaihtoehdolta kestävyyden takaamiseksi.

Norwich – joka sinetöi paluunsa Valioliigaan viime viikonloppuna – tulee pyytämään Aaronsista 30 miljoonan punnan (noin 35 miljoonaa euroa) siirtokorvausta.

Aarons on herättänyt kuluneen vuoden aikana kiinnostusta myös Evertonissa, Tottenhamissa, Barcelonassa, AS Romassa ja Bayern Münchenissä.

Norwich ei suostunut kauppaamaan laitapuolustajaansa vielä viime kesänä tai talvena eteenpäin, mutta lupasi päästää hänet lähtemään kuluvan kauden päätteeksi, jos sopiva tarjous saapuisi.

[readmore from=Norwich]

Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaaja haluaisi tiettävästi pysyä Etelässä, mikä on takaisku ainakin Evertonin toiveille hänen naaraamisestaan.

Aarons on pelannut 127 ottelua Norwichin ykkösmiehistössä ja tehnyt niissä neljä maalia.

Hän nousi Daniel Farken joukkueeseen kesällä 2018, eli samaan aikaan kuin Brøndbysta hankittu suomalaishyökkääjä Teemu Pukki, jonka kanssa englantilaispuolustaja saattaa juhlia vielä toista Mestaruussarjan voittoa ennen Carrow Roadilta poistumista.

Lähde: PA News Agency