Tottenhamin entinen keskikenttäpelaaja Teemu Tainio uskoo sekä Harry Kanen että Son Heung-minin pohtivan, olisiko nyt oikea aika vaihtaa maisemaa pokaalien toivossa.

TalkSPORT 2 -kanavan haastattelema Tainio sanoo toivovansa, että Kane pysyy seurassa. Hän muistuttaa, että kaikki olivat hieman vihaisia, kun pokaaleita halunnut Kyle Walker lähti Spursista Manchester Cityyn.

– Tämä (Liigacup) oli hänen yhdeksäs pokaalinsa. Pelin jälkeen nähtiin Sonin reaktio, ja Kane oli todella pettynyt. Ehkä he ajattelevat, etteivät he voi voittaa pokaalia täällä ja heidän on lähdettävä muualle. Toivon todella, ettei asia ole niin, kommentoi Tainio.

[readmore from=Tottenham]

Tainio arvioi, että paljon on kiinni uudesta managerista. Vielä ei tiedetä, kuka nimitetään José Mourinhon seuraajaksi pysyvällä pestillä.

– Pääasia on se, kuka on manageri ensi kaudella. Sillä on iso rooli Harryn ja muiden päättäessä, lähtevätkö he vai eivät. Meidän pitäisi pyrkiä rakentamaan kilpailukykyinen joukkue, joka voi voittaa Valioliigan. Cup-kilpailuista ei koskaan tiedä, sillä yhden huonon pelin jälkeen putoaa pois.

Suomalainen painottaa, että tähtäimen pitää olla Valioliigassa menestymisessä.

– Meidän on hankittava muutama hyvä pelaaja, ja toivottavasti pystymme pitämään kiinni muista.