AS Roman keskikenttäpelaaja Henrikh Mkhitarjan sanoo, että Paul Pogba on joutunut epäreilun kritiikin kohteeksi Manchester Unitedissa.

Mkhitarjan, 32, ja Pogba, 28, pelasivat yhdessä Unitedissa 1,5 vuotta, ja torstaina he kohtaavat toisensa Eurooppa-liigan välierien avausosassa, kun AS Roma saapuu kylään Manchesteriin.

Italiassa huippuvireeseen yltynyt Mkhitarjan sanoo, että Manchester Unitedin pelaajat ovat aina kriitikoiden suurennuslasin alla. Hänestä Pogba saa kuitenkin paljon sellaista kritiikkiä, joka ei liity jalkapalloon mitenkään.

– Sillä ei ole väliä, oletko Marcus Rashford, Paul Pogba tai joku muu. He (kriitikot) löytävät aina jotain, pieniä yksityiskohtia kritisoitavaksi, kommentoi Mkhitarjan The Athleticin haastattelussa.

– Kun Paul pelasi, kaikki kritisoivat hänen hiustyyliään. Minusta sillä ei ole mitään tekemistä jalkapallon kanssa, se on hänen yksityiselämänsä asia.

– Jos hän pelaa huonosti, kritisoikaa häntä hänen huonosta esityksestään, älkää hänen hiustyylistään. Se ei ole hyvä asia, sillä ei ole mitään tekemistä jalkapallon kanssa.

– Jotkut ihmiset, jotka eivät tunne häntä tai eivät ole pelanneet hänen kanssaan, eivät huomaa tällaisia asioita. Hänen kanssa pitää olla samassa joukkueessa, nähdä miten hän harjoittelee, miten hän ajattelee, miten hän kärsii, ja sitten voi sanoa, pelasiko hän hyvin vai huonosti.

Mkhitarjanilta kysyttiin, pitääkö hän vielä yhteyttä Unitedin pelaajiin.

– Paul Pogbaan, David de Geaan, Juan Mataan, Marcus Rashfordiin, Eric Baillyyn, vastasi armenialaistähti.

– Me lähettelemme viestejä toisillemme. En sanoisi, että teemme sitä joka päivä tai kuukausi, mutta silloin, kun siihen on mahdollisuus. Aina on joku syy onnitella toista.