PSG:n ja Man Cityn välistä, ensimmäistä Mestarien liigan välieräottelua oltiin pelattu vasta vartti, kun pariisilaiset menivät johtoon.

Muutaman hyvän pelitilannemahdollisuuden jälkeen avausosuma syntyi Marquinhosin noustua paria päätä puolustusta korkeammalle, kulmapotkutilanteessa. Pusku ohi Edersonin, 1-0. Kulmapotkun antoi Angel di Maria.

5 - Not only has Marquinhos scored five goals in his last 12 UEFA Champions League appearances, the Brazilian has scored in both the quarter-final and semi-final in each of the last two campaigns. Primetime. #UCL

Tauolle mentiin kotijohdossa, mutta toisella jaksolla osat vaihtuivat täydellisesti. City painosti välittömästi tauon päätyttyä herkeämättä.

71. minuutilla PSG jäi Idrissa Gueyen ulosajon johdosta kenttäalivoimalle – ja tilanne oli Kevin De Bruynen ja Riyan Mahrezin maalien myötä jo 1-2.

Päivitetty 28.4.2021 klo 23.46: ottelun kääntyminen