Valioliigaan ensi kaudeksi palaava Watford on avannut siirtoneuvottelut Chelsean kanssa keskushyökkääjä Ike Ugbon hankinnasta 5 miljoonan punnan korvausta vastaan, uutisoi The Athletic.

Ugbo on tehnyt vakuuttavaa jälkeä kauden mittaisella lainajaksollaan Cercle Bruggessa. 22-vuotias on maalannut jopa 16 kertaa 32 otteluun, mikä on auttanut Belgian pääsarjaseuraa pelastumaan putoamiselta.

Cercle Bruggen lainadiiliin sisältyy optio, jolla se voi hankkia Ugbon pysyvästi itselleen 5 miljoonalla punnalla. Englantilaisnuorukaisen toive olisi kuitenkin siirtyä ensi kaudeksi toisaalle, sillä kiinnostuneisiin seuroihin lukeutuvat myös Eintracht Frankfurt, Genk ja AS Monaco.

Ugbo on ollut Chelsean kirjoilla 10-vuotiaasta lähtien, mutta ei ole koskaan esiintynyt lontoolaisseuran ykkösmiehistössä. Hän on pelannut lainalla myös Barnsleyssa, MK Donsissa, Scunthorpe Unitedissa ja Roda JC:ssa, mutta toivoo jättävänsä Chelsean nyt pysyvällä siirrolla.