Arsenal-legenda Thierry Henry on vahvistanut, että Spotifyn perustaja Daniel Ek on lähestynyt Stan Kroenkea ostaakseen lontoolaisseuran häneltä.

Ekin odotetaan tekevän 1,8 miljardin punnan (noin 2,07 miljardia euroa) tarjouksen Arsenalista tällä viikolla.

[readmore from=Daniel-Ek]

Skyn mukaan ruotsalaismiljardööri uskoo Kroenken kuuntelevan hänen tarjouksensa, joka on Ekin mielestä houkutteleva. Henryn lisäksi Ekin omistajuutta tukevat myös ranskalaishyökkääjän entiset joukkuekaverit Patrick Vieira ja Dennis Bergkamp.

Kroenke kertoi aiemmin tiedotteessaan, että hänellä ei ole aikomusta myydä Arsenalia, mutta Henryn mukaan Ek ei aio luovuttaa.

– Tiedän, että monet halusivat kuulla siitä (Ekin tarjouksesta). Se pitää paikkaansa. Daniel on Arsenalin kannattaja, hän ei sanonut sitä julkisuuden vuoksi. Hän on ollut Arsenalin kannattaja todella pitkään, kommentoi Henry Sky Sportsille.

– Hän lähestyi jo [Kroenkea] ja sanoi jo itse, että hän on kerännyt varat varmistaakseen, että hän voi tehdä hyvän tarjouksen.

– Nyt heidän on kuunneltava. Monet ihmiset ovat huutaneet, että he haluavat nykyisestä omistajasta eroon. Me yritämme tarjota ratkaisua, jossa kannattajat olisivat osallisena ja toisimme seuraan sen DNA:n takaisin.

– Uskon, että siitä tulee pitkä ja vaikea [prosessi], jos se nyt ikinä tapahtuu. Haluan toistaa, että Daniel ei ole menossa mihinkään. Hän jää odottamaan, haluavatko he myydä.

– Se vaatii todella paljon aikaa. Me tiedämme, mitä me haluamme tehdä, mutta ensiksi meidän on varmistettava, voimmeko ottaa seuran haltuun ja kuuntelevatko he.