Popin supertähti Ed Sheeran toimii kaudesta 2021-22 lähtien Ipswich Townin paitasponsorina, kertoo Englannin Ykkösliigassa pelaava seura virallisilla kotisivuillaan.

Sekä miesten että naisten joukkueiden pelipaidoissa nähdään Sheeranin albumien nimet ”+-=÷x” sanan ”kiertue” alapuolella. Kysyttäessä siitä, mihin kaikki viittaa, vastasi 30-vuotias englantilaismies salamyhkäisesti: ”Kaikki paljastuu aikanaan”.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Ipswich Town FC

@IpswichTown
🤝 Our men's and women's first-teams have a new shirt sponsor!

👇 #itfc

Sheeran on kannattanut nuoresta asti Ipswichia, joka nähtiin viimeksi Valioliigassa vuonna 2002. Paitasponsorisopimus on alustavasti vain kauden 2021-22 mittainen.

– Olemme tietysti innoissamme, että Ed ryhtyi paitasponsoriksemme. Olen työskennellyt Edin ja hänen edustajiensa kanssa useita kertoja vuosien varrella. Hän on osoittanut tukensa kotikaupungilleen monin eri tavoin ja tämä on esimerkeistä tuorein, totesi Ipswichin myyntijohtaja Rosie Richardson.

– Odotamme innolla sitä, että näemme Edin – ja kaikki muutkin kannattajat – takaisin Portman Roadilla ensi kaudella. Tämä on merkittävä sijotus ja nämä rahat tulevat auttamaan seuran pyörittämistä.