West Ham -ikoni Mark Noble päättää pian toiseksi viimeisen vuotensa lontoolaisseurassa. 34-vuotta tänään täyttävä kapteeni on vahvistanut aiemmin ensi kauden olevan keskikenttäpelaajan viimeinen West Hamissa.

Noblen johtama West Ham majailee tällä hetkellä sarjataulukossa viidentenä ja taistelee paikasta Mestarien liigaan.

18-vuoden ajan edustusmiehistöön kuulunut legenda on tyytyväinen pystyessään päättämään pitkän taipaleen omilla ehdoillaan.

– Olen kertonut sen kauden olevan viimeiseni West Hamissa ja se tulee olemaan, jossei mitään hullua siinä välissä tapahdu. On hyvin harvinaista jalkapallossa päästä päättämään omasta kohtalostaan, Noble kommentoi Daily Mailin haastattelussa.

– Normaalisti kun pelaaja pääsee minun ikääni, yritetään saada sopimus vuodeksi tai kahdeksi ja pyydetään agenttia löytämään seuraa. Minä pystyn sanomaan voivani päättää asiat omilla ehdoillani huipputasolla Valioliigassa, mikä on hyvin harvinaista.

Valioliigassa on pelattu koronaviruspandemian vuoksi jo melkein vuoden verran ilman yleisöä. Kannattajien läsnäololla oli tärkeä merkitys Noblen päätöksen ajankohdassa.

– En olisi missään tapauksessa lähtenyt 18 West Hamin edustusjoukkueessa vietetyn vuoden jälkeen ilman yleisöä. En ikinä.