Sheffield United on ottanut tutkintaan sosiaalisessa mediassa leviävän videon, jossa joukkueen keskushyökkääjäksi väitetyn Oliver McBurnien nähdään hyökkäävän nuoren miehen kimppuun keskellä kävelytietä.

Hämmentävä video alkaa siitä, kun joku kamerakuvan takana huudahtaa ”Oli McBurnie”. Tämän jälkeen Skotlannin maajoukkuehyökkääjäksi väitetty mies lähestyy videon kuvaajaa nopein askelin.

Puhelin putoaa maahan, mutta jatkaa kuvaamista, jonka jälkeen McBurnien nähdään astuvan sen päälle. Sen jälkeen McBurnie potkii ja hakkaa nuorta miestä, kunnes muut paikalle olleet pysäyttävän konfliktin eskaloitumisen.

Jos alla oleva videoupotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Luke

@SufcLuke_
Oli mcburnie my number 9 😭😭

– Viranomaiset Sheffield Unitedissa ovat tietoisia sosiaalisessa mediassa leviävästä videosta ja on ottanut tapauksen tutkintaan, tiedotti seura maanantaina.

[readmore from=Sheffield-United]

McBurnie, 24, on joutunut aiemminkin otsikoihin kyseenalaisesta toiminnastaan johtuen. Skottihyökkääjä sai 28 500 punnan sakot ja 16 kuukauden mittaisen ajokiellon kärähdettyään rattijuopumuksesta viime heinäkuussa.

Aiemmin vuonna 2020 entinen Swansea-pelaaja sai myös tiukan varoituksen Englannin jalkapalloliitto FA:lta, kun hän teki säädyttömän eleen Cardiff Cityn kannattajia kohtaan seurattuaan Etelä-Walesin derbyä Swansea-kannattajien keskuudessa.

McBurnie on tällä hetkellä poissa tositoimista loukkaantumisen vuoksi, mutta julkaisi sunnuntaina Instagram-kuvan hänestä ja tyttöystävästään terassiravintolassa. Sheffield United on sen sijaan jo varmistanut putoamisensa Valioliigasta.

Lähde: Daily Mail