Manchester Unitedin on uutisoitu etsivän uutta keskuspuolustajaa kesän siirtomarkkinoilta.

Seuran entisen huipputopparin Rio Ferdinandin mielestä Paris Saint-Germainin kapteeni Marquinhos on ainut pelaaja, jota Manchester Unitedin tai minkä tahansa muun keskuspuolustajaa havittelevan huippuseuran pitäisi tavoitella.

Marquinhos, 26, on pelannut yhteensä 320 ottelua PSG:n paidassa. Brassitoppari on auttanut pariisilaisseuraa voittamaan peräti 23 pokaalia, joista kuusi on Ranskan pääsarjamestaruuksia.

Marquinhos ei todennäköisesti lähtisi halvalla, sillä hänen sopimuksensa PSG:n kanssa ulottuu vuoteen 2024 saakka. Ferdinandin mukaan Brasilian maajoukkuemies tikkaisi kuitenkin kaikki ne boksit, joita huippuluokan keskuspuolustajalta vaaditaan.

– Jos mikään joukkue etsii siirtomarkkinoilta keskuspuolustajaa juuri nyt – mikään huippuseura, jolla on taloudellinen tilanne kunnossa – en edes miettisi ketään muita kuin Marquinhosia, kertoi Ferdinand Vibe with Fiven haastattelussa.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Hän on suurten otteluiden pelaaja. Hän syttyy jokaiseen isoon otteluun. Hän on niin hyvässä kunnossa kuin voi olla, nopea jaloistaan, kestävä, kovettunut taisteluista ja ymmärtää isojen tapahtumien vaatimukset.

– Hän on huippuluokan pelaaja, hänellä on mahtava asenne ja on luonnostaan johtaja. Hänellä on sitä kaikkea.

– Jos yrittäisin hankkia kokeneen keskuspuolustajan, joka veisi joukkueeni seuraavalle tasolle, olisi hän minun ykköskohteeni.

Lähde: Goal