Liverpoolin maalivahti Alisson Becker omisti sunnuntaina West Bromwichia vastaan tekemänsä voittomaalin isälleen, joka menehtyi traagisessa onnettomuudessa helmikuussa.

Alisson puski ottelun voitto-osuman 95. peliminuutilla ja piti Liverpoolin haaveet Mestarien liiga -paikasta elossa.

– Toivon, että hän (isä) oli täällä tänään ja näki se. Olen varma, että hän juhlii Jumalan kanssa, Alisson sanoi Sky Sportsille ottelun jälkeen.

[readmore from=Liverpool]

Joskus taistelet eikä asioita tapahdu. Olen todella iloinen voidessani auttaa joukkuetta, koska taistelemme yhdessä ja meillä on vahva yhteinen tavoite saavuttaa paikka Mestarien liigaan.

– Yritin vain juosta hyvään paikkaan ja olla hyvässä paikassa. Yritin auttaa muita pelaajia vetämällä puoleeni puolustajan, mutta kukaan ei seurannut minua. Olen onnekas ja siunattu. Joskus tapahtuu asioita, joita et voi selittää.

– Elämässä tapahtuu paljon asioita joita et voi selittää, mutta ainoa syy tähän on Jumala. Hän pani kätensä tänään päähäni ja tunnen olevani hyvin siunattu.

KATSO MYÖS: Näin syntyi Liverpoolin seurahistorian ensimmäinen maalivahdin tekemä maali – Alisson Becker päätti 129 vuoden kuivan kauden