Manchester Cityn omistaja Sheikki Mansour muistaa seuran kannattajia upealla eleellä ja on luvannut maksaa kaikkien Mestarien liigan finaaliin matkustavien City-kannattajien lento- ja siirtymiskulut.

Cityn verkkosivujen mukaan Mansour on tietoinen siitä, kuinka koronapandemia on lisännyt matkakustannuksia, ja hän haluaa, ettei yksikään onnekas finaalilipun saanut City-fani jätä peliä välistä taloudellisten syiden vuoksi.

Pepillä (Guardiola) ja joukkueella on ollut todella merkittävä kausi. Pääsy Mestarien liigan finaaliin erittäin haastavan vuoden jälkeen on seuralle todella historiallinen hetki. Siksi on uskomattoman tärkeää, että mahdollisimman monilla faneilla on mahdollisuus osallistua tähän erityiseen peliin, Mansour kertoi.

Cityn puheenjohtaja Khaldoon Al Mubarak toivoo Mansourin upean eleen poistavan taloudelliset huolet paikan päälle matkustavilta kannattajilta.

– Kannattajien kohtaamat haasteet ennen finaalia ovat moninaiset sekä taloudellisessa että logistisessa mielessä. Toivottavasti Sheikh Mansourin ele antaa suurimman osan läsnäolevista faneistamme keskittyä nauttimaan päivästä sen sijaan, että he olisivat huolissaan siitä, kuinka hoitaa matkakustannukset, joista on tullut entistä raskaampia pandemian seurausten vuoksi, Al Mubarak sanoi.

Manchester Cityn ja Chelsean välinen Mestarien liigan finaali pelataan lauantaina 29. toukokuuta Portugalissa, Porton Estádio do Dragãolla.