Chelsea on kiinnostunut Wolfsburgin lupaavasta keskuspuolustajasta Maxence Lacroixista, uutisoi Sky Germany.

Chelsean manageri Thomas Tuchel haluaisi hankkia ainakin yhden uuden topparin ja tarkkailee useita kohteita kesän siirtoikkunan alla. Kohdelistalta löytyy myös hieman tunnetumpia nimiä, kuten Real Madridin keskuspuolustaja Raphaël Varane.

[readmore from=Siirtouutiset]

21-vuotias Lacroix on kuitenkin esiintynyt vakuuttavasti Saksan Bundesliigassa ja herättänyt Tuchelin mielenkiinnon. Ranskalaispelaajan sopimus Wolfsburgin kanssa ulottuu vuoteen 2024, mutta hän hiljattain kieltäytyi uudesta jatkopahvista.

Mestarien liigaan ensi kaudeksi selviytynyt Wolfsburg haluaisi pitää kaikki parhaat pelaajansa kesän siirtoikkunan ylitse itsellään, mutta saattaisi olla valmis kauppaamaan Lacroix’n eteenpäin noin 30 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan.

Lacroix on jäänyt paitsi vain kolmesta bundesliigaottelusta kuluvan kauden aikana. Yhteensä 35 pelissä tällä kaudella pelannut toppari on päässyt myös muutamaan otteeseen tehoille, onnistuttuaan kahdesti maalinteossa.