Jürgen Kloppin mukaan Liverpool ei ole vielä tehnyt päätöstä lainapelaaja Ozan Kabakin suhteen.

21-vuotias Kabak siirtyi helmikuussa Schalkesta Liverpooliin lainalle ja on pelannut kevätkauden aikana 13 ottelua Reds-paidassa. Turkkilaistoppari on ollut lihasvamman vuoksi sivussa Liverpoolin neljästä edellisestä ottelusta eikä hän pelaa päätöskierroksen kotiottelussa Crystal Palacea vastaan.

Liverpool Echo uutisoi aiemmin tällä viikolla, että Liverpool ei käyttäisi Kabakin lainasopimuksessa olevaa 21 miljoonan euron osto-optiota, mikäli Ibrahima Konatén siirtyisi seuraan.

Ozan oli aivan uskomaton, hän teki hienoa työtä. Hän on vielä nuori poika, jolla on jo nyt uskomattoman paljon kokemusta. Hän muutti varhain Turkista Saksaan ja on pelannut siellä kahdessa suuressa seurassa, Klopp kehui turkkilaistopparia.

– Hänellä meni täällä hetki aikaa sopeutumiseen, mutta hän teki loistavia asioita meille. Leipzigia vastaan ​​hän oli uskomaton, tiesimme kuinka hyvä Leipzig voisi olla.

Tulemme puhumaan siitä (osto-option käyttö) ja teemme päätöksen viimeisen ottelun jälkeen.

[readmore from=Liverpool]

Kabak itse kertoi tällä viikolla haluavansa jatkaa Anfieldilla.

– Se on Liverpool. Tietenkin haluan jäädä seuraan, turkkilaistoppari sanoi.

– Tämä on valtava seura. Olen erittäin ylpeä voidessani pukea tämän paidan ylleni. Joka hetki, joka minuutti, olen ylpeä.