Suomalaishyökkääjä Marcus Forssin edustama Brentford pelaa toisena keväänä peräkkäin Mestaruussarjan playoff-finaalissa, jonka yhtenä palkintona on nousu Valioliigaan.

Lue Brentfordin voitosta, ja Forssin maalista lisää täältä!

Toinen finalisti ratkesi Walesin puolella myöhemmin lauantai-iltana pelatussa toisessa ratkaisuvälierässä. Swansean ja Barnsleyn välinen ottelu päättyi tasalukemiin 1-1, ja näin Swansea matkaa loppuotteluun yhteismaalein 2-1.

Vuosina 2011-2018 edellisen kerran Valioliigassa nähty Swans purjehti loppuotteluun paristaan ennakkosuosikkina. Toppari Aapo Halmeen Barnsley nousi kuitenkin toisen osaottelun 71. minuutilla vielä kertaalleen taisteluun, upean suorituksen jälkeen.

Puolustaja Jordan Williams teki hurjan työn kuskatessaan pallon oikeaa laitaa lähes koko kentän matkan, ja syötti pelivälineen kuljetuksensa päätteeksi boksin rajoille. Alkuun näytti, ettei hyökkääjä Cauley Woodrown veto lähtenyt täysin optimaalisesti, mutta uusintojen perusteella se ei juuri parempi olisi voinut olla. Upea kiertävä pallo oikeaan alakulmaan.

Maali jäi kuitenkin laihaksi lohduksi, sillä se oli siis Barnsleyn ainoa välierissä tekemä.

Mestaruussarjan loppuottelu pelataan viikon päästä, 29. toukokuuta Wembleyllä.