14 valioliigaottelussa päättyneellä kaudella esiintyny maalivahti Mat Ryan kiitteli maanantaina Arsenal-yhteisöä.

Australialainen saapui Emiratesille tammikuussa, ja oli Gunnersin penkkivahtina ensi kertaa 26.1. Lopulta pelejä Ryanille kertyi tämän lapsuuden suosikkiseurassa kevään mittaan kolme. Sopimus, jolla 29-vuotias Bernd Lenon selustan turvaajaksi hankittiin, oli muodoltaan kevätkauden mittainen laina. Hänen sopimuksensa Brightonissa, jossa kaudella ehti tilille kertyä 11 pääsarjapeliä, päättyy kuitenkin myös tänä kesänä, joten pysymisen Arsenalissa katsottiin aiemmin olevan jopa melko todennäköistä.

Ryanin Twitter-viesti jättää tulevaisuuden suhteen paljon tulkinnanvaraa.

Mikäli oheinen upotus ei aukea, voit katsoa sen sisällön täältä.

Maty Ryan

@MatyRyan

Maty Ryan

@MatyRyan
1/2
Have had a blast with this last chapter experiencing all that’s been involved in representing @arsenal. Have learnt so much and enjoyed every minute of it. To the many great people around the club whom I’ve had the pleasure of associating with,
2/2

thank you for making me feel welcome and making the transition into the family a very easy one, I look forward to continuing the relationships well into the future. Excited for what the future will bring. #thankyou

Ryan lähti kotimaastaan vuonna 2013, siirtyessään belgialaiseen Club Brüggeen. 2015-2017 hän oli kirjoilla La Ligan Valenciassa, ennen lyhyttä paluuta Belgiaan, tällä kertaa lainalle KRC Genkiin. Brightoniin 58 Australian A-maaottelua pelannut Ryan saapui kesällä 2017.