Liverpoolin entinen keskikenttäpelaaja Danny Murphy pohtii Stadium Astrolla syytä, miksi seura ei tehnyt kaikkea mahdollista pitääkseen Georginio Wijnaldumin.

Keskikenttämies Wijnaldum, 30, on lukeutunut Liverpoolin runkopelaajiin jo useamman kauden ajan, mutta nyt mies on lähtemässä Anfieldilta ilmaiseksi, sillä osapuolet eivät ole solmineet uutta sopimusta.

– Todennäköisesti syy siihen, miksi he eivät ole kääntäneet kaikkia mahdollisia kiviä pitääkseen hänet, on Curtis Jonesin esiinnousu, Murphy arvelee.

– Mitä olen ymmärtänyt, ja näyttönä ovat hänen pelaamansa pelit, Jonesia kohtaan on isot toiveet tuolla pelipaikalla – kolmikon vasemmalla puolella etummaisen pelaajan sijaan. Todennäköisesti hänen esiinnousunsa on saanut heidät päättämään, että he päästävät tämän (Wijnaldum) lähtemään.

Jones, 20, väläytteli osaamistaan päättyneellä kaudella. Hän sai tililleen peräti 34 ottelua, kun kaikki kilpailut huomioidaan. Monipuolinen Jones viimeisteli neljä maalia ja antoi viisi maaliin johtanutta syöttöä.

Sky Sportsin mukaan Wijnaldumin perässä ovat Barcelona ja Bayern München sekä neljä muuta nimeämätöntä seuraa.

Lähde: hitc.com