Chelsean entinen maalivahti Robert Green uskoo vanhan työnantajansa olevan vaikeuksissa, jos lauantain Mestarien liigan finaalista kehkeytyy maalirikas ottelu.

Lontoolaiset pelaavat loppuottelussa Manchester Cityä vastaan, jolla riittää tulivoimaa ympäri kenttää. Chelsea on takonut Thomas Tuchelin alaisuudessa hyviä tuloksia, vaikka tehokkuus on ajoittain ollut lievästi hukassa. Tuchelin ryhmä on usein voittanut pelin yhdellä maalilla, vaikka sillä olisi ollut saumoja useampaankin.

– Uskon Man Cityn mahdollisuuksiin, jos pelissä tehdään paljon maaleja, mutta jos maaleja ei tule niin paljoa, niin Chelsea astuu kuvaan, kommentoi Green Goalille.

– Chelsea luo maalipaikkoja, mutta se ei käytä niitä hyödyksi. Sama on jatkunut viikosta toiseen.

– Ottelu Crystal Palacea vastaan (4-1-voitto) on ollut ainoa kerta, kun he olivat varsin tehokkaita. Peleissä on tullut enintään kaksi maalia tai sitten ne ovat päättyneet 1-0-voittoon. Jos [Karim] Benzema olisi ollut Chelsean puolella Real Madridia vastaan, he olisivat voittaneet sen pelin kahdeksalla maalilla.

Etenkin saksalaishyökkääjä Timo Werner on saanut kritiikkiä märästä ruudistaan, mutta Greenin mukaan koko Chelsean hyökkäyskaluston on katsottava peiliin.

– Kyse ei ole vain yhdestä yksilöstä. Edellisessä ottelussa Mason Mount hukkasi pari tonttia.

– Jos Chelsea tekee sen ratkaisevan maalin, he voivat voittaa finaalin. Mutta jos siitä tulee kuuden maalin trilleri, niin City vie sen.