Olivier Giroud siirtyy Chelsea-sopimuksensa päättyessä AC Milaniin, kertovat italialaislähteet. Ranskan A-maajoukkuekärki on edustanut Bluesia vuodesta 2018, siirryttyään seuraan Arsenalista, Pierre-Emerick Aubameyangin tieltä.

Calciomercato kertoo, että 34-vuotias maailmanmestari on jo sopinut edustavansa Milania kahden vuoden ajan, ja saavansa tästä vaivan palkkaa neljä miljoonaa euroa per kausi.

Chelsea ei uusinut 31 ottelussa tällä kaudella 11 maalia iskeneen konkarin sopimusta, vaan tämä on tällä tietoa vailla seuraa 1. heinäkuuta alkaen. Italiassa kuitenkin odotetaan Milan-siirron vahvistuvan jo tällä viikolla.

Giroud’n aika Englannissa poiki pokaaleita. Arsenal-paidassa FA Cup kolme kertaa, Chelseassa kerran. Aikanaan sinisissä hyökkääjä voitti kaudella 2018-2019 sekä Eurooppa-liigan, että sarjan kauden maalikuninkuuden. Mitä ilmeisimmin viimeinen peli englantilaisseuran kirjoilla oli kevään 2021 Mestarien liigan finaali, jonka konkari seurasi penkiltä.