Englantilaislehti The Telegraph on selvittänyt, mitä pelipaikkoja Chelsea toivoo vahvistavansa kesän siirtoikkunassa ja millaiset nimet kohdelistaa värittävät.

Thomas Tuchel, jonka on määrä allekirjoittaa uusi sopimus Chelsean kanssa käytyään ”positiivisia” neuvotteluita seuraomistaja Roman Abramovichin kanssa Mestarien liigan finaalin jälkeen, haluaa miehistöönsä ainakin kolme uutta pelaajaa.

Tuchelin pääkohteina ovat uusi keskushyökkääjä, keskikenttäpelaaja sekä vähintään yksi puolustaja. Jos Chelsea onnistuu kauppaamaan Fikayo Tomorin, Tammy Abrahamin ja muita ylijäämäpelaajiaan muualle, saattaa saksalaisluotsi saada käyttöönsä jopa 200 miljoonan punnan siirtokassan.

Chelsea on jo rekisteröinyt kiinnostuksensa tuoda Internazionale-tähti Romelu Lukaku takaisin Stamford Bridgelle. Manchester Unitedin entisen belgialaishyökkääjän agentti oli Telegraphin mukaan Estádio do Dragãolla seuraamassa Mestarien liigan finaalia.

Englannin maajoukkuetähti Harry Kane on toinen Chelsean havittelemista kärkimiehistä, vaikka siirrosta neuvotteleminen paikallisvastustaja Tottenhamin kanssa tuleekin todennäköisesti olemaan vaikeaa. Lähdöstä haaveileva Kane on myös Man Cityn ja Man Unitedin kohdelistalla.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Lukaku teki päättyneellä Serie A -kaudella 24 maalia, kun Kane paukutti Valioliigassa puolestaan 23 täysosumaa. Kuva: Getty Images

Maailmanluokan maalitykkien lisäksi kohdelistala löytyy todellinen yllätysnimi, nimittäin Wolverhamptonin laitapelaaja Adama Traoré. Vaikka Tuchel onkin ilahtunut César Azpilicuetan ja Reece Jamesin esityksistä tällä kaudella, haluaa saksalainen lisätä kilpailua oikean wing-backin tontille.

Tuchel uskoo, että Traoré lisäisi joukkueen vaarallisuutta hyökkäyspäässä, vaikka nopeajalkainen espanjalaislaituri onnistuikin tekemään vain kaksi maalia päättyneellä valioliigakaudella. Nuno Espirito Santon lähdön uskotaan helpottavan siirtoneuvotteluita.

KATSO MYÖS: Koominen tempaus! Toimittaja ajoi Chelsea-pelaajan parran suorassa TV-lähetyksessä finaalivoiton jälkeen

[readmore from=Chelsea]

Tuchelin ykköskohde keskikentälle olisi puolestaan myös Frank Lampardin tavoittelema Declan Rice. West Ham ei kuitenkaan halua luopua 22-vuotiaasta tähtipelaajastaan, jonka sopimus lontoolaisseuran riveissä ulottuu vuoteen 2024 saakka.

AS Monacon 21-vuotias ranskalaislupaus Aurelien Tchouameni on tiettävästi yksi edullisimmista vaihtoehdoista, mutta Tuchel priorisoi laatua määrän sijaan.

Chelsean kerrotaan kaavailevan jatkosopimuksia myös useammalle avainpelaajalleen. N’Golo Kantélle ollaan tarjoamassa uutta jatkopahvia palkintona hänen loistavista esityksistään vuodenvaihteen jälkeen, kun taas Thiago Silva ja Andreas Christensen ovat jo lähellä uuden diilin allekirjoittamista.