ESPN:n saamien tietojen mukaan Manchester City seuraa Sergio Ramosin tilannetta tarkkaavaisesti ja harkitsee tarjoavansa hänelle varsin monipuolista pelaajasopimusta.

Ramosin nykyinen diili Real Madridin kanssa umpeutuu kesäkuun lopussa, eivätkä osapuolet ole päässeet jatkosta yhteisymmärrykseen.

LUE MYÖS: Athletic: Man Cityn korttitalo hajoamassa? Lukuisat huippupelaajat pohtivat tyytymättöminä lähtöä

Pep Guardiola pitää Ramosin kokemusta ja johtamistaitoja korkeassa arvossa, eikä haluaisi missata tilaisuutta hankkia espanjalaistopparia vapailta markkinoilta.

Cityn sopimustarjous olisi räätälöity siten, että siinä otettaisiin huomioon sekä 35-vuotiaan pelaajan suoriutustasot että omat toiveet.

Diili olisi kahden vuoden mittainen, mutta sisältäisi option yhdestä lisävuodesta Etihad Stadiumilla.

[readmore from=Manchester-City]

Vaihtoehtoisesti Ramos voisi pelata kolmannen vuoden Manchester Cityn sisarseura New York City FC:n riveissä MLS:ssä, jos jalat Valioliigan puolella eivät enää 37 vuoden iässä tuntuisi riittävän.

Ramos on tietoinen Cityn kiinnostuksesta, josta uutisoitiin ensimmäisen kerran jo tammikuussa, mutta haluaa puhua Real Madridin presidentti Florentino Pérezille ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Ramos ei tänä kesänä mahtunut Espanjan EM-kisajoukkueeseen, sillä hän on kyennyt pelaamaan vuoden 2021 puolella vain seitsemässä ottelussa loukkaantumisten takia.