Jack Grealishin mukaan Englannin maajoukkuepelaajat eivät pitäneet siitä, että osa faneista buuasi, kun molempien joukkueiden pelaajat polvistuivat ennen keskiviikon Itävalta-ottelun alkamista.

Huippupelaajat ovat viime aikoina osoittaneet tukensa rasismia vastustavalle liikkeelle polvistumalla yhdelle polvelle ennen alkuvihellystä. Jotkut ovat kuitenkin olleet sitä mieltä, että eleen merkitys on heikentynyt.

Aston Villan Grealish myönsi kuulleensa buuauksia Riverside Stadiumilla – eikä ollut tyytyväinen.

– Tietysti olin tietoinen siitä. Kuulin sen, enkä pitänyt siitä alkuunkaan. Yksikään pelaaja ei pitänyt. Luulen, että tästä puhutaan parin seuraavan päivän aikana. Se on asia, jota emme yleisellä tasolla halua jalkapalloon ja etenkään meidän peleihimme, Grealish sanoi Sky Sportsilla.

Myös Englannin päävalmentaja Gareth Southgate otti asiaan kantaa ottelun jälkeen.

– Meillä on tilanne, jossa jotkut ihmiset vaikuttavat ajattelevan, että se on poliittinen kannanotto, josta he eivät ole samaa mieltä. Se ei ole syy, miksi pelaajat tekevän noin. Me tuemme toinen toisiamme. Olin tyytyväinen, että enemmistö yleisöstä hukutti sen omalla äänellään, mutta emme voi kiistää sitä faktaa, että niin tapahtui.

Englanti voitti ottelun Bukayo Sakan maalin turvin 1–0.

Lähde: The Athletic