Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Andreas Pereira haluaisi jatkaa Laziossa, jossa hän pelasi lainalla päättyneellä kaudella.

Pereira, 25, on edustanut Unitedia jo kymmenen vuoden ajan ja esiintynyt seuran ykkösmiehistössä 75 kertaa, mutta hän ei ole onnistunut valtaamaan vakituista paikkaa manchesteriläisten pelaavasta kokoonpanosta.

Belgian ja Brasilian passit omaava Pereira sanoi Tuttomercatowebille, että hän pitää Valioliigasta, mutta on viihtynyt myös muualla. Aiemmin hän on käynyt lainalla Granadassa ja Valenciassa Espanjassa.

– Valioliiga, Serie A vai La Liga? Ne ovat kaikki huippusarjoja.

– Englannin liiga on todella fyysinen, ja kuten näette, minulla ei ole ideaalista fysiikkaa! Vitsit sikseen, rakastin Englannissa pelaamista. Espanjalainen jalkapallo sopii paremmin pelityyliini.

– Haluaisin jäädä pelaamaan Lazioon, mutta se riippuu siitä, mitä puhumme Unitedin kanssa ja mitä he haluavat tehdä kanssani.

– Minulla on sopimus Unitedin kanssa, se on kuin toinen koti minulle. Olen ollut siellä 16-vuotiaasta asti, puhun aina heidän työntekijöidensä kanssa.