Aston Villan huippuvahti Emi Martínez jouduttiin viemään sairaalaan kesken Argentiinan ja Kolumbian välisen MM-karsintaottelun tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Evertonin keskuspuolustaja Yerry Mina törmäsi pallontavoittelutilanteessa kovalla voimalla Martíneziin ja sai varomattomuudestaan keltaisen kortin. Martínez rysähti lujaa maahan, pysyi osuman jälkeen nurmen pinnassa ja vaati lääkintäjoukkojen huoltotoimenpiteitä.

Martínezin ei annettu jatkaa pelaamista päähän kohdistuneen iskun takia, mikä näytti turhauttaneen häntä erittäin paljon. Vasta toista A-maajoukkuepeliään pelaava argentiinalaistorjuja kannettiin paareilla pois kentältä ja vietiin varotoimenpiteenä sairaalaan. Ottelua oli tässä vaiheessa pelattu reilut puoli tuntia.

– Voin nyt paremmin. Se oli kova isku ja lääkintäjoukot tekivät vain työtään. Totta kai olisin halunnut jatkaa pelaamista, mutta minut oli otettava pois kentältä, koska menetin tajunnan, kertoi Martínez ottelun jälkeen Argentiinan verkkosivuilla.

Argentiinan ja Kolumbian välinen MM-karsintapeli päättyi 2–2-tasapeliin. Cristian Romero ja Leandro Paredes veivät argentiinalaiset kahden maalin karkumatkalle alle kahdeksassa minuutissa, mutta Luis Murielin rangaistuspotku ja Miguel Borjan lisäaikaosuma pelastivat Kolumbialle pisteen.

Emi Martínez

@emimartinezz1
Gracias a todos por los mensajes y especialmente a Dani nuestro doctor que nos cuida a pesar de la adrenalina de seguir en cancha ❤️🇦🇷🧤@Argentina