Mark Hughesin mukaan Manchester Unitedin on tehtävä kesän siirtoikkunan aikana runsaasti pelaajahankintoja kaventaakseen eroa kilpailijoihin.

Manchester United sijoittui kuluneella kaudella Valioliigassa kakkoseksi, mutta kausi päättyi Eurooppa-liigan finaalipettymykseen. Vielä 2010-luvun alussa pokaaleilla mässäillyt United ei ole voittanut mitään neljään vuoteen. Viimeisin pokaali on Eurooppa-liigasta vuodelta 2017.

Ole Gunnar Solskjær on toiminut seuran managerina joulukuusta 2018 lähtien. Hughes myöntää asioiden menneen parempaan suuntaan norjalaisen alaisuudessa, mutta pokaalittomuus lisää paineita hänen ympärillään.

– Kehitystä (Solskjærin aikana) on tapahtunut, Hughes sanoi talkSPORT:lle.

– Sekä Unitedin että Olen kannalta olisi ollut tärkeää, että he olisivat voittaneet pokaalin. He eivät pystyneet siihen, joten luulen, että se tuo hieman lisää paineta Olelle ensi kaudella.

– Olen varma, että hän hyväksyy ja ymmärtää sen. Kun olet Man Unitedin manageri, sinun odotetaan voittavan palkintoja, eikä sitä ole vielä tapahtunut.

[readmore from=Manchester-United]

– Mutta Solskjærilla on paljon tukijoita ja ihmiset haluavat hänen suoriutuvan hyvin. He haluavat hänen menestyvän. Se antaa hänelle hieman enemmän aikaa ja tilaa tehdä se työ, johon hän pyrkii.

– Mutta mielestäni hän tarvitsee uusia pelaajia. Riittääkö kolme tai neljä? Voi olla, että he todella tarvitsevat enemmän.

– Manchester Unitedilla on mielenkiintoinen siirtokesä luvassa. Katsotaan mitä tapahtuu.