Tottenham on yksi vain kolmesta ensi kauden valioliigajoukkueesta, jonka päävalmentajan henkilöllisyys ei ole vielä selvillä (muut Crystal Palace ja Everton). Ehkä asia muuttuu piankin, sillä The Athletic kertoo seuran käyvän neuvotteluja portugalilaisen Paulo Fonsecan kanssa. Keskustelujen kerrotaan olevan ”edistyneessä vaiheessa”.

The Athletic uskoo, että 48-vuotias Fonseca on Tottenhamin uuden GM:n Fabio Paraticin toive-ehdokas tehtävään. Paratici siirtyy Tottenhamiin Juventuksen urheilujohtajan paikalta, ja hän keskustelee Fonsecan kanssa Italiassa ennen kuin lentää Lontooseen.

Fonseca valmensi AS Romaa kahden kauden ajan. Toissakaudella tuloksena oli Serie A:n viides sija, ja päättyneellä kaudella Roma sijoittui seitsemänneksi. Roma nähtiin tällä kaudella myös Eurooppa-liigan välierissä.

Aiemmin Tottenhamin uudeksi valmentajaksi on huhuttu Antonio Contea ja Spursin entistä valmentajaa Mauricio Pochettinoa, mutta nyt näyttää siltä, että valinta saattaa kohdistua Fonsecaan. Päättyneellä kaudella seitsemänneksi sijoittunut Tottenham on ollut ilman vakituista valmentajaa sen jälkeen, kun se erotti José Mourinhon huhtikuun 19. päivänä. Loppukauden ajan joukkuetta valmensi seuran entinen pelaaja Ryan Mason.

[readmore from=Tottenham]

Mourinho siirtyi ensi kaudeksi AS Romaan, joten jos Fonsecan pesti toteutuu, vaihtaisivat Tottenham ja AS Roma valmentajia päikseen.

Ennen AS Roma -pestiään Fonseca oli valmentanut kotimaassaan muun muassa Pacos De Ferreiraa, Portoa ja Bragaa, sekä kolmen kauden ajan (2016-2019) Ukrainan suurseura Shakhtar Donetskia.