Tottenhamin seuraava manageri vaikuttaa edeltäjänsä tavoin olevan portugalilainen. Muutaman päivän neuvotteluiden jälkeen The Telegraph kertoo Paulo Fonsecan olevan parin päivän sisään Lontoossa, allekirjoittamassa joistain ennakkotiedoista poiketen vain kahden vuoden sopimusta. Aiemmin perjantaina levisi tieto, jonka mukaan José Mourinhon seuraaja tekisi sopimuksen vuoteen 2024 saakka.

Fonsecan aika AS Romassa, jonka valmentajaksi Mourinho siis siirtyy, päättyy virallisesti tämän kuun lopussa. TalkSPORTin mukaan 48-vuotias haluaa tuoda mukanaan Spursiin kolme pelaajaa. La Repubblica kertoo, että nämä olisivat toppari Gianluca Mancini, keskikenttäpelaaja Lorenzo Pellegrini, ja myös keskikentällä operoiva Gonzalo Villar.

Aivan yksinkertaista, tai ainakaan rahallisesti edullista, ei trion tuominen Tottenhamiin ole; esimerkiksi Pellegrinin kintereillä ovat myös Barcelona, Manchester United ja Liverpool.