Real Madrid vahvisti keskiviikkona, että joukkueen monivuotinen luottopuolustaja ja kapteeni, Sergio Ramos jättää seuran.

35-vuotiaan Ramosin sopimus päättyy tämän kuun lopussa, eivätkä osapuolet tule jatkamaan sitä. Ramosin nimi on jo pitkään pyörinyt siirtohuhuissa hänen sopimustilanteensa vuoksi, ja nyt lähdön varmistuttua ne tulevat sen kuin vain kasvamaan.

[readmore from=Siirtouutiset]

Espanjalaislehti AS:n mukaan Ramosin edustajat ovat neuvotelleet jo pitkään Manchester Cityn kanssa siltä varalta, jos jatkosopimusta Real Madridin kanssa ei synny. Nyt kun näin kävi, on Pep Guardiolan luotsaama City kaikkein todennäköisin määränpää Ramosille.

Myös Cityn paikallisvastustaja, Manchester United on kiinnostunut Ramosista. Neljä vuotta putkeen pokaaleitta pelannut United ei kuitenkaan välttämättä ole se kaikkein houkuttelevin vaihtoehto espanjalaistopparille. Mutta mikäli United tarjoaa huomattavasti isompaa palkkapussia Ramosille kuin City, saatetaan Real Madrid -ikoni nähdä ensi kaudella punanutussa.

Manchesterilaisseurojen lisäksi ainakin Paris Saint-Germain ja Sevilla ovat kiinnostuneita Ramosista, mutta siirtoa Valioliigaan pidetään todennäköisimpänä.