Chelsean ja Internazionalen neuvottelut laitapuolustaja Achraf Hakimin potentiaalisesta siirrosta Lontooseen ovat edenneet, kertoo Sky Sports.

Sekä Chelsea että PSG ovat tarjonneet 22-vuotiaasta Hakimista 60 miljoonaa euroa, mutta Inter haluaa marokkolaispakista ainakin 80 miljoonaa euroa.

Inter on kuitenkin valmis ottamaan pelaajia vaihdossa, ja Chelsealla on muutamakin ehdokas riveissään. Emerson Palmierin, Andreas Christensenin, Marcos Alonson ja Davide Zappacostan nimet ovat nousseet esille neuvotteluissa, ja Inter on lämmennyt varsinkin kahdelle jälkimmäiselle vaihtoehdolle.

Alonso, 30, on jäänyt Chelsean nokkimisjärjestyksessä Ben Chilwellin taakse ja Zappacosta, 29, on viettänyt jo kaksi viime kautta lainalla Italiassa, ensin AS Romassa ja viimeksi Genoassa.

Hakimi siirtyi Interiin viime kesänä Real Madridista 40 miljoonalla eurolla ja oli isossa roolissa, kun Nerazzurri voitti tällä kaudella Italian Serie A:n. Inter joutuu kuitenkin karsimaan kulujaan merkittävästi koronaviruspandemian vaikutusten takia, mistä johtuen myös päävalmentaja Antonio Conte jätti seuran mestaruuskauden jälkeen.