Manchester United on edistynyt Villarrealin 24-vuotiaan topparin Pau Torresin mahdollisen hankinnan suhteen, uutisoi Manchester Evening News.

Lehden mukaan United hakee tosissaan uutta topparia kesän siirtomarkkinoilta. Nyt seurassa uskotaan yhä vahvemmin siihen, että Torresin siirto Old Traffordille voi toteutua.

Aivan lähiaikoina se ei välttämättä kuitenkaan sinetöidy, sillä pelaaja on parhaillaan Espanjan maajoukkueen mukana EM-lopputurnauksessa.

United näki vasenjalkaisen Torresin taidot läheltä viime kuussa pelatussa Eurooppa-liigan loppuottelussa, joka päättyi Villarrealin voitonjuhliin. Seurassa arvioidaan, että Torresista voisi tulla pitkäaikainen topparipari kapteeni Harry Maguirelle.

Torresin nykyiseen sopimukseen on kirjattu noin 60 miljoonan euron ulosostopykälä. Sopimus on voimassa vuoteen 2024 saakka.

Eurooppalaisista huipputoppareista Unitediin on siirtohuhuissa yhdistetty myös esimerkiksi Ranskan maajoukkuemies Raphaël Varane. Hyökkäyspäähän on huhuttu muun muassa Borussia Dortmundin Jadon Sanchoa.