Tottenham on liittynyt uudestaan Norwichin laitapuolustajan Max Aaronsin tavoittelijoiden joukkoon, kertoo Sky Sports.

Spurs joutunee etsimään lähtöhaluiselle Serge Aurierille korvaajan tänä kesänä, ja Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy on aiemminkin tiedustellut Norwichilta 21-vuotiaasta Aaronsista, josta kaavailtiin Atlético Madridiin siirtyneen Kieran Trippierin korvaajaa kesällä 2019.

Tottenham on kiinnostunut myös Brightonin Tariq Lampteysta, mutta Brighton haluaa hänestä tiettävästi 50 miljoonaa puntaa, joka on noin 20 miljoonaa puntaa enemmän kuin Norwichin huhuttu hintapyyntö Aaronsista.

Valioliigaan ensi kaudeksi nouseva Norwich haluaisi pitää Aaronsin ja tehdä hänen kanssa uuden sopimuksen, vaikka hänen nykyistä diiliä on vielä kolme vuotta jäljellä. Kanarialintujen kanta on kuitenkin ymmärrettävä, sillä Aarons on yhdistetty huhuissa myös Manchester Unitediin, Evertoniin, West Hamiin ja viime vuonna Barcelonaan. Manchester United tosin haluaisi ennemmin Trippierin Atléticosta, jos se päätyy hankkimaan oikean laitapakin tänä kesänä.

Aarons on edustanut Norwichia vuodesta 2016 lähtien ja pelannut seuran edustusjoukkueessa jo 130 ottelua tehden niissä yhteensä viisi maalia ja syöttäen 13. Tällä kaudella hän pelasi suurimmat minuutit koko Norwichin joukkueesta.