Englannin maajoukkuepelaajat aloittivat valmistautumisensa ensi viikolla pelattavaan EM-kisojen neljännesvälieräotteluun Saksaa vastaan varsin ainutlaatuisella tavalla.

The Telegraphin saamien tietojen mukaan maailmankuulu pop-tähti Ed Sheeran kutsuttiin nimittäin Englannin maajoukkuekuplaan järjestämään pelaajille yllätyskonsertti St George’s Parkin päämajalla.

Gareth Southgaten miehistö vietti EM-lopputurnauksensa ainoan vapaapäivän keskiviikkona, eli päivä sen jälkeen kun se oli kaatanut Tshekin 1–0 Wembleylla ja edennyt lohkovoittajana jatkoon.

Tavallisesti pelaajat olisivat viettäneet vapaapäiväänsä omien perheiden kanssa, mutta tiukkojen koronavirusrajoitusten vuoksi kenelläkään ei ollut lupaa poistua maajoukkuekuplasta. Southgate halusi täten yllättää pelaajansa Sheeranin yksityiskeikalla.

[readmore from=EM-kisat]

Sheeran, joka ryhtyi hiljattain rakkaan lapsuudenseuransa Ipswich Townin paitasponsoriksi, veti akustisen konserttinsa ulkoilmassa Englannin maajoukkuepelaajien ympäröimänä. Telegraphin mukaan pelaajat olivat ”innoissaan” heitä varten järjestetystä spektaakkelista.

Osa ryhmästä kävi vapaapäivän aikana golfaamassa päämajansa lähellä sijaitsevilla viheriöillä. Illalla pelaajat katsoivat F-lohkon ratkaisevia otteluita TV:stä ja jännittävät, minkä joukkueen he saavat vastaansa neljännesvälierissä – ja mikäs muukaan se lopulta olisi ollut kuin Englannin rakas verivihollinen Saksa.

LUE MYÖS: