Manchester Unitedin hyökkääjää Mason Greenwoodia kosiskellaan Jamaikan maajoukkueeseen, kertoo The Telegraph.

Greenwood, 19, on edustanut Englantia nuorten ikäluokissa ja sai viime vuonna debyyttinsä myös A-maajoukkuetasolla, mutta hän pystyisi vanhempiensa taustan puolesta vaihtamaan edustusoikeutensa Jamaikan paitaan.

Meneillään olevat miesten EM-kisat Greenwood joutui jättämään väliin loukkaantumisen takia, eikä hän osallistunut aiemmin tänä vuonna myöskään alle 21-vuotiaiden EM-turnaukseen.

Jamaika on viime aikoina houkutellut useampaakin englantilaistaustaista pelaajaa riveihinsä, kuten West Hamin Michail Antoniota ja Watfordin Andre Grayta. Englannissa syntyneistä pelaajista Jamaikaa edustavat tällä hetkellä muun muassa Bristol Cityn Adrian Mariappa ja Fulhamin Bobby Decordova-Reid.

Greenwoodin debyytti on yhä hänen ainoa ottelunsa Englannin A-maajoukkueessa. Hänet ja Manchester Cityn Phil Foden lähetettiin kesken maajoukkuekomennuksen kotiin heidän rikottua koronasääntöjä kutsumalla seuraa joukkueen hotellille. Foden on palannut sittemmin Gareth Southgaten luotsaamaan miehistöön ja on parhaillaan EM-kisoissa mukana.