Leeds Unitedin paluu Valioliigaan sujui mainiosti. Yhdeksäs sija sarjataulukossa ja väkeviä esityksiä kärkijoukkueita vastaan. Seuraava askel joukkueelle on selviytyä seitsemän parhaan joukkoon ja sitä kautta Euroopan kentille.

Italialaislehti Corriere dello Sport esittää, että Leeds on ”erittäin lähellä” vahvistaa joukkueettaan Serie A -seura Cagliarin keskikenttäpelaaja Nahitan Nándezilla, 25.

Nández edusti Uruguayn A-maajoukkuetta vuoden 2018 MM-kilpailuissa sekä vuosien 2019 ja 2021 Copa América -turnauksissa. Transfermarktia päivittävät vapaaehtoiset arvioivat hänen markkina-arvokseen 22 miljoonaa euroa.

Siirtohuhu on saanut Leedsin kannattajat toiveikkaiksi.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

– Jos hankimme [Matheus] Cunhan ja Nándezin, laittakaa passit kuntoon. Me olemme menossa Eurooppaan ensi kaudella, kirjoittaa eräskin, Twitter-käyttäjä @Lufc_Anderson26.

Leedsin kokoonpano ei ollut järin leveä viime kaudella, mikä vaikeutti manageri Marcelo Bielsan tehtävää. Nándezia puolestaan pidetään monissa arvioissa hyvin monipuolisena pelaajana, joka nousee esiin juuri kestävyysominaisuuksillaan.

Nández esiintyi viime kaudella 32 Serie A -ottelussa ja sai pelasi valtaosan kaikista mahdollisista minuuteista. Meneillään olevassa Copa Américassa hän oli kentällä lähes täyden ysikymppisen perjantaina Boliviaa vastaan. Uruguayn urakka jatkuu ensi yönä Paraguay-ottelulla.