Manchester United tarkkailee Bayern Münchenin keskikenttäpelaaja Leon Goretzkan, 26, tilannetta, kertoo Bild.

Goretzkan nykyinen sopimus Bayernin kanssa kattaa enää ensi kauden (2021-22). Vaikka Bayern on aikeissa aloittaa kesän aikana jatkosopimusneuvottelut saksalaispelaajan kanssa, ei se välttämättä pysty tarjoamaan riittävän rahakasta sopimusta.

[readmore from=Siirtouutiset]

Bayern on monien muiden seurojen tavoin kärsinyt koronapandemian vaikutuksista ja se pyrkii leikkaamaan palkkakuluja. Tämän vuoksi seura on menettänyt kesän aikana jo David Alaban, Kingsley Coman on lähtökuopissa, ja myös Goretzkan jatko on vaakalaudalla.

Bildin mukaan Manchester United on haukkana paikalla, mikäli Bayern ja Goretzka eivät saa jatkosopimusta tehdyksi. Unitedin kiinnostus Goretzkaa kohtaan voi nousta entistäkin suuremmaksi, jos se ei saa toivottua tulosta jatkosopimusneuvotteluista Paul Pogban kanssa. Jo kertaalleen ilmaissiirrolla Man Unitedista lähteneen ranskalaispelaajan sopimus päättyy kesällä 2022.

Saksan maajoukkuetähti pelasi Bayernissa viime kaudella 32 ottelua ja teki niissä tehot 8+9. Monipuolinen saksalaispelaaja pystyy Pogban tavoin pelaamaan keskikentällä useassa eri roolissa.