Leonardo Spinazzola loukkasi vakavasti akillesjännettään perjantaina Italian ja Belgian välisessä ottelussa.

AS Romaa seuratasolla edustava Spinazzola operoidaan sunnuntaina Turussa.

Roomalaislehti Il Tempon mukaan Chelsea on tarjonnut Emersonia ja Marcos Alonsoa AS Romalle.

AS Roma etsii korvaajaa Spinazzolalle. Chelsea haluaisi kaksikosta eroon suurien palkkakulujen vuoksi. AS Roma ei ole vielä tehnyt päätöstä Spinazzolan korvaajan suhteen.

26-vuotias Emerson on entinen AS Roman pelaaja. Seura myi hänet 20 miljoonalla eurolla Chelseaan tammikuussa 2018. Italian EM-kisajoukkueessa mukana oleva Emerson jäi päättyneellä kaudella täysin olemattomalle vastuulle Chelseassa ja haluaa poistua seurasta.

Emersonin tapaan myös Alonsolla on kokemusta Serie A:sta. Alonso edusti Fiorentinaa vuodet 2013-16 ennen siirtoaan Chelseaan. Myös Alonso jäi pienelle vastuulle viime kaudella Chelseassa, vaikka saikin hieman vastuuta valmentajanvaihdoksen jälkeen.