Siirtoasioiden luottotoimittaja Fabrizio Romano vahvistaa uumoillut tiedot Manchester Unitedin tilanteesta suhteessa ranskalaiseen Eduardo Camavingaan.

Seura on Romanon mukaan nyt suorassa yhteydessä superteiniin, jonka seura Rennes saattaa olla valmis huomattavasti odotettua pienempään siirtosummaan.

Kun aiemmin on puhuttu 100 miljoonan euron hintalapusta, uskotaan Rennesin olevan avoin keskusteluille alle kolmanneksella tuosta summasta. Syy on tuttu; Stellar Sportsin edustaman keskikenttäpelaajan sopimus on jo viimeisellä vuodellaan, ja ranskalaisseura pelkää menettävänsä kultakimpaleen kauden jälkeen kokonaan ilman korvausta.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Manchester United are progressing in direct contacts to sign Eduardo Camavinga. 🔴 #MUFC

Rennes would be open to negotiate on potential €30m fee - as they’d lose Camavinga for free next summer. 🇫🇷

He’s one of Man Utd long term targets - PSG have always been interested too.

18-vuotias on Unitedin lisäksi konkreettisesti myös Paris Saint-Germainin kiinnostuksen kohteena, ja unelmissaan keskikentän keskustassa operoivan, viime syyskuussa Les Bleus -debyyttinsä tehneen komeetan ottaisi varmasti jokainen maailman seura.

Manchester Unitedin toinen pitkän tähtäimen suunnitelma, laituri Jadon Sanchon tuominen takaisin kaupungin alueelle, tuli tiettävästi viittä vaille valmiiksi viime viikolla.