Manchester Cityn managerin Pep Guardiolan mukaan tällä hetkellä näyttää siltä, että seura ei hanki tänä kesänä korvaajaa Barcelonaan siirtyneelle Sergio Agüerolle.

Agüero, 33, jätti Cityn sen kaikkien aikojen maalintekijänä. Kannattajat ovat odottaneet, että City etsisi argentiinalaiskärjelle manttelinperijän siirtomarkkinoilta, ja huhuissa onkin puhuttu muun muassa Tottenhamin Harry Kanesta ja Borussia Dortmundin Erling Braut Hålandista.

Guardiolan mukaan markkinoilla ei kuitenkaan ole tällä hetkellä Cityn kriteerit täyttävää hyökkääjää, joka olisi saatavilla sopivaan hintaan.

– Näillä hinnoilla me emme aio ostaa yhtään hyökkääjää. Se on mahdotonta, meillä ei ole siihen varaa. Se on mahdotonta, kommentoi Guardiola TV3:lle.

– Kaikki seurat ovat taloudellisissa vaikeuksissa, emmekä me ole poikkeus. Meillä on Gabriel Jesus, meillä on Ferran Torres, joka on ollut uskomaton hyökkääjänä, meillä on nuoria pelaajia akatemiassa ja usein pelaamme piilokärjen kanssa.

– En tiedä, mitä tapahtuu. Ehkä me ostamme jonkun, mutta ehkä me emme osta hyökkääjää ensi kaudeksi. Tällä hetkellä näyttää enemmän siltä, että emme osta hyökkääjää ensi kaudeksi.

City on yhdistetty myös muihin pelaajiin kuin hyökkääjiin, esimerkiksi Guardiolan entiseen suojattiin, Barcelonan keskikenttäpelaajaan Sergi Robertoon. Guardiola ei kuitenkaan halunnut kommentoida huhuja millään tavalla.

– En vastaa tällaisiin asioihin.

– Sergi on Barcelonan oelaaja. Kaikki Barçan pelaajat ja muiden suurseurojen pelaajat ovat hyviä, mutta Sergi on Barçan pelaaja, enkä aio vastata Katalonian kansalliskanavalle.