Roomalaisen SS Lazion tuore päävalmentaja Maurizio Sarri on myöntänyt huhujen olevan totta: 26-vuotias Joaquín Correa ei enää halua jatkaa uraansa seurassa. Sarri toivoo, että pelaaja ennättäisi tulla toisiin ajatuksiin.

Correa on lehtien palstoilla yhdistetty Arsenaliin sekä PSG:hen.

Italiasta kantautuvien tietojen mukaan molemmat seurat ovat jo päässeet neuvottelupöydälle.

Corriere dello Sport uutisoi viime kuussa, että Arsenal oli tarjonnut 20 miljoonaa euroa Correasta. PSG puolestaan harkitsee vaihtokauppaa Pablo Sarabiaan, 29. Samassa yhteydessä raha vaihtaisi omistajaa, eli Sarabian mukana ikuiseen kaupunkiin lähetettäisiin rahasalkku.

Siirtomarkkinat tunteva italialaistoimittaja Gianluca Di Marzio tietää kertoa, että Lazio pitää Correaa 45 miljoonan euron arvoisena ja että seura lähtökohtaisesti suosii suoria siirtosummia ilman pelaajia.

Sarri puhui tällä viikolla ensi kertaa medialle Lazion valmentajana. Lehdistötilaisuudessaan hän paljasti, että Correa on jo tiedottanut seurajohtoa lähtöhaluistaan.

– Hän voisi pelata vasempana hyökkääjänä, jos hän vain haluaisi, Sarri sanoi.

– Tiedän, että pelaaja on ilmaissut halunsa lähteä. Olisin onnellinen, jos hän muuttaisi mielensä sen jälkeen, kun hän palaa Copa Américasta.

Correa edustaa Etelä-Amerikan arvokisoissa kotimaataan Argentiinaa. Argentiina pelaa kello kolmelta sunnuntaiyönä Suomen aikaa loppuottelussa Brasiliaa vastaan.

Correa saapui Lazioon 15 miljoonan euron siirrolla Sevillasta kesällä 2018.

Correa on tehnyt pelaamissaan 117 ottelussa Biancocelestille 30 häkkiä. Sopimus umpeutuu vasta vuoden 2024 kesäkuussa.