Tottenhamin uudeksi manageriksi kaksivuotisella sopimuksella palkattu Nuno Espírito Santo on aloittamassa joukkueen muokkaamisen itsensä näköiseksi.

Athleticin mukaan Tottenhamissa tullaan näkemään vielä ennen uuden kauden alkua isoja muutoksia, sillä se on asettanut peräti kuusi avainpelaajaa myyntiin.

Myyntilistalle ovat päätyneet Serge Aurier, Davinson Sánchez, Moussa Sissoko, Lucas Moura, Erik Lamela ja Toby Alderweireld, jotka eivät kuulu Nunon suunnitelmiin.

[readmore from=Tottenham]

Transfermarkt arvioi pelaajien yhteisarvoksi 114 miljoonaa euroa, joten siirtojen toteutuessa Spurs on saamassa kasaan varsin mehevän siirtokassan.

Tottenhamin prioriteetti numero yksi on vahvistaa puolustuslinjaansa. Hankintalistalta löytyy ainakin kaksi topparia sekä oikean puolen laitapakki. Mikäli Lucas ja Lamela poistuvat hyökkäyspäästä, on myös sille osastolle odotettavissa vahvistusta.

Tottenhamin odotetaan vahvistavan kesän ensimmäinen pelaajahankinta lähipäivien aikana. Pohjois-Lontooseen on saapumassa Japanin maajoukkuetoppari Takehiro Tomiyasu.