Arsenal pelasi lauantaina harjoitusottelussa 2-2-tasapelin skotlantilaisjätti Rangersin vieraana.

Rangers siirtyi johtoon vajaan vartin kohdalla, kun Leon Balogun puski James Tavernierin antaman kulmapotkun sisään.

Arsenalin uusi hankinta, laitapuolustaja Nuno Tavares toi vieraat tasoihin 23. minuutilla. Tavernier meni pitkään avaukseen väliin, mutta otti heikon kosketuksen palloon ja menetti sen Tavaresille. Portugalilaispakki murtautui rangaistusalueelle ja laukaisi pelivälineen sisään oikealla jalallaan.

Tavares siirtyi Tykkimiehiin viikko sitten Benficasta kahdeksalla miljoonalla eurolla.

Cedric Itten vei Rangersin uudestaan johtoon 75. minuutilla puskemalla Glenn Middletonin antaman kulmapotkun verkkoon.

Pelin viimeinen osuma nähtiin hetkeä myöhemmin, kun Eddie Nketiah riisti pallon Rangersin boksissa ja laukoi sen yllättäen etukulmasta sisään.

Kentällä nähtiin myös Suomen A-maajoukkueen Glen Kamara, joka pelasi ensimmäisen puoliajan Rangersin keskikentällä. Kamara edusti Arsenalia vuosina 2012-2017 ja esiintyi lontoolaisten edustusjoukkueessa kerran.

Arsenalin kokoonpanosta puuttuivat maajoukkuetehtävien jäljiltä muun muassa maalivahti Bernd Leno, keskikenttäpelaaja Granit Xhaka, laituri Bukayo Saka sekä Gabriel Martinelli, joka on valmistautumassa Tokion olympialaisiin.

Arsenal

@Arsenal
🥊 In the red corner...

Our team to face @RangersFC 👇