Ranskalaispuolustaja Florian Lejeune on siirtynyt pysyvällä siirrolla La Liga -seura Alavésiin. 30-vuotias on edustanut baskijoukkuetta viime syyskuusta saakka lainapestillä Newcastlesta.

Lejeune liittyi Magpiesiin Rafael Benítezin valmennuskaudella 2017, mutta menetti paikkansa ryhmässä Steve Brucen tultua puikkoihin. Hänellä olisi ollut vielä vuosi sopimuksestaan jäljellä.

Kotimaastaan vuonna 2011 Villarrealiin siirtyneen topparin matka on vienyt tätä moneen suuntaan. La Ligassa Alavésin ja Keltaisen sukellusveneen lisäksi tutuiksi tulleet Eibar, sekä Manchester Cityn yhteistyöseura Girona. City hankki Lejeunen omiin riveihinsä 300 000 euron hinnalla vuonna 2015, vain lainatakseen tämän takaisin Espanjaan. Ensimmäiset ottelut Valioliigassa tulivat eteen vasta Newcastle-siirron jälkeen.