Ryan Giggsin pahoinpitelysyytteistä on paljastanut lisää yksityiskohtia. Manchester United -ikonia syytetään kahden naisen pahoinpitelystä ja painostavasta kontrolloivasta käytöksestä.

47-vuotiaan Giggsin syytteitä käsitellään Manchesterin kruununtuomioistuimessa. Tuomioistuimen perjantain esikuulustelussa paljastui, että Walesin entisen maajoukkuepelaajan syytetään potkineen entistä naisystäväänsä Kate Grevilleä ,46, selkään ja heittäneen hänet alastomana ulos hotellihuoneesta.

Giggsin syytetään myös pahoinpidelleen naisystävänsä pikkusiskon Emma Grevillen. Unitedin entinen keskikenttäpelaaja on kiistänyt molemmat syytteet.

Giggsin syytteiden yksityiskohdista julkistettiin pitkä lista. Walesilaisen syytetään:

  • Viestitelleen ja estelleen naisystäväänsä, kun hän oli ulkona juhlimassa
  • Uhanneen lähettää sähköposteja naisen ystäville ja työnantajalle heidän seksielämästään
  • Heittäneen naisen omaisuutta ulos heidän asunnostaan
  • Potkineen naista selkään Staffordin hotellissa Lontoossa ja heittäneen hänet ulos alastomana hotellihuoneesta
  • Lähettäneen viestejä naiselle vastoin hänen tahtoa ja soittamalla jatkuvia puheluita, kun hän yritti päättää parisuhteen
  • Saapuneen naisen työpaikalle, kotiin ja kuntosalille, kun hän yritti erota Giggsistä

Giggsin väitetään myös puskeneen naisystäväänsä.

Seuraava esikuulustelu on vuorossa lokakuun kahdeksas päivä. Giggsin oikeudenkäynti pidetään tammikuun 24. päivä 2022 Manchesterin kruununoikeudessa.

Giggs on tutkinnan aikana vapaana takuita vastaan. Walesilaista on kielletty ottamasta yhteyttä entiseen naisystäväänsä tai hänen pikkusiskoon.

Giggsin odotetaan joutuvan eroamaan päävalmentajan pestistään Walesin maajoukkuessa. Hänet hyllytettiin juuri ennen EM-kisoja.

Giggs voitti urallaan 13 Valioliigan mestaruutta Manchester Unitedissa, kahdesti Mestarien liigan, neljä FA Cupia ja kolmesti Liigacupin. Mies on myös Kakkosliigassa pelaavan Salford Cityn osaomistaja.

Lähde: Sky Sports