Tottenhamin monivuotinen luottotoppari Toby Alderweireld, 32, on siirtymässä qatarilaisseura Al-Duhailiin.

Telegraphin toimittaja Mike McGrathin mukaan Al-Duhail on tehnyt belgialaistopparista peräti 13 miljoonan punnan tarjouksen, jonka Tottenham on hyväksynyt. Siirron toteutuminen olisi siis enää kiinni henkilökohtaisista ehdoista sekä lääkärintarkastuksesta.

Alderweireld on edustanut Tottenhamia kesästä 2015 lähtien ja pelannut seurassa yhteensä 236 ottelua. Belgian maajoukkuetopparilla on sopimusta vielä kaksi vuotta jäljellä, mutta uusi manageri Nuno Espírito Santo haluaa aloittaa uudelleenrakentamisen seurassa ja ikääntyneet pelaajat saavat lähteä.

Mike McGrath

@mcgrathmike
#Tottenham have accepted an offer from Al-Duhail for Toby Alderweireld, with deal subject to personal terms and medical in Qatar

Telegraph Football

@TeleFootball
Exclusive: Tottenham's Toby Alderweireld closes in on £13m transfer to Qatar as new manager Nuno Espirito Santo aims to revamp defence | @mcgrathmike telegraph.co.uk/football/2021/… #THFC #COYS