Arsenalin keskikenttäpelaaja Joe Willock, 21, häikäisi viime kauden loppupuolella neljän kuukauden lainapestillään Newcastlessa. Nuorukainen iski maalin peräti seitsemässä peräkkäisessä ottelussa. Samalla hänestä tuli nuorin kyseisessä tempussa onnistunut pelaaja Valioliigan historiassa.

Newcastle haluaisi Willockin pelaavan seuran väreissä myös tulevalla kaudella. Pallo on kuitenkin Arsenalilla tällä hetkellä asian suhteen.

– Teidän täytyy kysyä Arsenalilta. Se on heidän päätöksensä ja pelaajan päätös. Totta kai me haluamme hänet takaisin. Hän pelasi loistavasti ja toi aivan uuden vaihtoehdon keskikentällemme, Newcastlen manageri Steve Bruce totesi Sky Sportsille.

Englannin nuorisomaajoukkueissakin esiintynyt Willock on Arsenalin oma kasvatti. Nuorukainen debytoi Tykkimiesten paidassa Valioliigassa huhtikuussa 2018. Kaikkiaan otteluita lontoolaisseuran paidassa on ehtinyt tähän mennessä kertyä 78.