Newcastle ei toistaiseksi ole tehnyt vielä yhtään pelaajahankintaa kesän siirtoikkunan aikana, mutta se pyrkii vielä vahvistamaan keskikenttäänsä.

Viime kaudella Harakoissa lainalla pelannut Joe Willock, 21, on ykkösvaihtoehto, mutta englantilaisnuorukaisen tulevaisuus riippuu täysin siitä, näkeekö Arsenal hänelle käyttöä tulevalla kaudella.

Arsenalissa viisivuotiaasta lähtien pelannut Willock oli yksi Valioliigan valovoimaisimmista tähdistä viime kauden jälkimmäisellä puoliskolla. Keskikenttätaituri tykitti Newcastle-lainansa aikana peräti kahdeksan maalia ja päätti kauden seitsemän ottelun maaliputkeen.

Athleticin mukaan Newcastlella on b-suunnitelma, mikäli Willock jää Arsenaliin. Seura aikoo nimittäin kosiskella Chelsean keskikenttämies Ross Barkleya, jolle Thomas Tuchel tuskin näkee tulevalla kaudella käyttöä Blues-miehistössä.

27-vuotias Barkley vietti koko viime kauden lainalla Aston Villassa, jossa hän teki 25 ottelussa neljä maalia ja antoi yhden maalisyötön. Barkleyn sopimus Chelsean kanssa ulottuu kesään 2023 asti.