Chelsean kirjoilla monen suureksi hämmästykseksi yhä oleva maalivahti Kepa Arrizabalaga on pyytänyt parin vuoden takaisia sekoilujaan anteeksi.

On epäselvää, onko seurasta nyt jo yli kaksi vuotta sitten poistunut manageri Maurizio Sarri kuuloetäisyydellä – muun muassa hänelle espanjalainen joka tapauksessa lähettää terveisensä.

Aikanaan maailman kalleimpana maalivahtina Bluesiin siirtynyt Kepa kieltäytyi tulemasta vaihtoon vuoden 2019 Liigacup-finaalissa, raivostuttaen italialaismanagerin täysin. Nyt 26-vuotias sanoo vain yrittäneensä pelata aikaa.

– Yritin viestittää, että kaikki on OK, että en ole loukkaantunut. Mutta olimme 80 000 ihmisen edessä Wembleyllä, on luonnollista ettei Sarri ymmärtänyt minua.

Managerin näkemys oli, että Kepa kärsi krampista, ja halusi siksi tämän pois kentältä.

– Kun neljäs tuomari nosti vaihtotaulun, minun olisi tietenkin pitänyt tulla kentältä. Olen pahoillani siitä, että en tullut. Olin väärässä, ja pahoittelen sitä kaikille osallisille. Sarrille, josta tuntui että olin vähätellyt hänen arviotaan yleisön edessä. Willy Caballerolle, kovalle ammattilaiselle ja joukkuekaverille, sekä koko joukkueelleni ja kannattajille, joiden piti kestää kaikki kohu joka tilanteesta aiheutui.

Sarri toimii tätä nykyä kotimaansa SS Lazion managerina, ehdittyään Chelsean jälkeen myös jo Juventustakin.

Players Tribunelle puhunut Kepa kertoo, että hänen välinsä managerin kanssa paikattiin nopeasti, mutta julkinen tilanne oli toinen.

– Useampaan päivään kohu ei laantunut. Totta kai ihmiset, jotka olivat nähneet vain kuvat, ajattelivat että olin epäkunnioittava manageria kohtaan. Se ei koskaan ollut tarkoitukseni.