Arsenal on tiedustellut Inter Milanilta Lautaro Martínezin, 23, saatavuutta. Asiasta uutisoi luotettavana pidetty The Telegraph. Lehden mukaan Lautaro on Internazionale-pelaajista huomattavasti todennäköisempi lähtijä kuin Romelu Lukaku, 28.

Interin taloudellinen tilanne on heikko. Kaikki italialaisseurat ovat kärsineet tyhjistä katsomoista.

Alberto Yaque, Lautaron agentti, sanoi huhtikuussa, että pelaaja itse nauttii elämästään Milanossa. Jatkosopimuskeskustelut ovat jatkuneet jo kuukausien ajan, koska Lautaron sopimus päättyy kahden vuoden kuluttua. Samaan aikaan Barcelona, Real Madrid, Chelsea ja Manchester City ovat koko ajan kärkkyneet neuvotteluhuoneen ulkopuolella.

[readmore from=Arsenal]

Interin tuore päävalmentaja Simone Inzaghi sanoi lehdistötilaisuudessaan, että hänen on annettu ymmärtää, ettei seura enää tänä kesänä myy muita A-luokan pelaajiaan kuin Achraf Hakimin, joka suuntasi jo Pariisiin.

Lautaron sopimuksessa on 111 miljoonan euron ulosostoklausuuli, jonka voi aktivoida ainoastaan Italian ulkopuoliset joukkueet. Espanjalainen Fichajes väittää, että hän voisi silti irrota 70 miljoonalla euroa.

47 kilpailullisessa ottelussa Lautaro painoi 19 maalia ja antoi 11 maaliin syötön päättyneellä kaudella. Mukaan tarttui ikimuistoinen Italian-mestaruus. Lisäksi hän onnistui kolme kertaa maalinteossa kesän Copa América -turnauksessa, jonka Argentiina voitti.

Muokattu 28.7. klo 09.02: Otsikkoa muutettu. Aiempi otsikko oli ”Riittävätkö rahat? Arsenal ottanut yhteyttä hyökkääjään, jonka pyyntihinta on 70 miljoonaa euroa.