Chelsean Conor Gallagher allekirjoittaa vuoden mittaisen lainasopimuksen Crystal Palaceen, uutisoi The Guardian. Myös Leeds United ja Newcastle lähestyivät häntä mutta hän halusi pysyä Lontoossa.

Lue myös: Teemu Pukille pitäisi nyt piisata tarjoilua – Norwich hankki Chelsea-lupauksen lainalle ja sai fanit sekaisin

Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaaja ei ole vielä esiintynyt Chelsean edustusjoukkueessa. Hän arvelee, että lainasiirto palvelee parhaiten hänen kehittymistään. Päättynyt kausi kului West Bromwichissa.

Lue myös: Vasta 17-vuotias lupaava suomalaishyökkääjä siirtyi Chelseasta Wolfsburgiin

Gallagherin siirto Palaceen oli toteutua jo viime vuonna, mutta silloin seura päätti lainata hänen sijaansa Michy Batshuayin. Palacen päävalmentajaksi tuli täksi kaudeksi Patrick Vieira. Chelsea ja Palace ovat käyneet kauppaa jo aiemminkin tässä kuussa: 21-vuotias Marc Guéhi puolustaa The Eaglesin takarintamaa seuraavat viisi vuotta Tanskan maajoukkuetoppari Joachim Andersenin, 25, rinnalla.