Vaikuttaa siltä, että Jack Grealishin jättiläissiirto Manchester Cityyn on enää ilmoituksia vaille valmis. Pelinsä ehdottoman moottorin kaupassa menettävä Aston Villa saa puolestaan tilalle kuorma-autollisen rahaa.

Villan siirtoasioissa osoittama aktiivisuus, jota voisi bisnesmielessä kutsua jopa aggressiivisuudeksi, on jo pidempään vaikuttanut valmistautumiselta Grealishin lähtöön. Seura kaappasi jo hyvissä ajoin keskikentälleen Teemu Pukin entisen aisaparin, Emiliano Buendian Norwichista. Sen jälkeen se on vastustuksesta huolimatta pyrkinyt kiinnittämään niin Arsenalin Emile Smith Rowen, kuin Southamptonin James Ward-Prowsen. Ensin mainittu teki jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa, eikä jälkimmäisestäkään esitetty tarjous mennyt läpi. Nyt Sky Sports kertoo, että Dean Smith näkee seuraavaksi vaihtoehdoksi jälleen Canaries-pelaajan.

Tähtäimessä on tällä kertaa Todd Cantwell, jonka Norwich-sopimus on jo viimeisellä vuodellaan. Seuralla on kuitenkin 23-vuotiaan suhteen lisäkauden optio, jonka se saattaa hyvinkin laukaista, sillä paikkaajan hankkiminen tälle vain muutamaa viikkoa ennen valioliigakauden alkua olisi melkoinen tehtävä. Nähtäväksi toki jää, miten suurta summaa Villa Cantwellista on valmis tarjoamaan.